Blog

2022. 04. 29.
Co-Branding a Mystic Nails Magyarországgal
A SolveAir UNI levegőfertőtlenítő eszközünk sokoldalú felhasználhatóságát mi sem bizonyítja annál jobban, hogy a legújabb partnerünk a Mystic Nails is felfigyelt rá.
2021. 07. 06.
2021: Legyen a környezetvédelem és a fenntarthatóság éve! A klímavédelem egy vállalkozás szemszögéből
Előző blogcikkünk végén röviden már kifejtettük, mi hogyan képzeljük a jövőt és mit teszünk érte. Ebben a cikkünkben, ezt a témakört folytatva szó esik arról, hogy egy vállalkozás miket tehet a környezetünkért és egy élhetőbb jövőért.
2021. 06. 28.
30 év és ami mögötte van
A SolvElectric Technologies Kft. 1991 óta működik családi vállalkozásként. Idén leszünk három évtizede szerves részei a magyar elektronikai iparnak és ennek alkalmából szeretnénk az alábbi blogunkban bemutatni a cégünk fejlődését, működésünk alappilléreit, valamint, hogy mik a terveink a jövőre nézve.
2021. 05. 07.
KINEK AJÁNLJUK A SolveAir UNI FOTOKATALITIKUS LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ KÉSZÜLÉKET?
Alapvetően kiemelkedő a szerepe a megelőzésben, hiszen a fertőzések nagy része cseppfertőzéssel a levegőben terjed.Ugyanez elmondható az allergénekre, mint a különböző pollenek, vagy penész spórák. A levegőben terjedő illatmolekulák sem mindig kellemesek, ezek semlegesítése is jól jöhet.
2021. 04. 28.
WWW.SOLVEAIR.EU- Elkészült termékünk új, interaktív és informatív honlapja!
A mai naptól elindult termékünk tematikus oldala, mely több nyelven is elérhető, valamint minden fontos és lényeges információt tartalmaz a SolveAir UNI fotokatalitikus levegő-fertőtlenítőnkről.
2021. 01. 06.
Beszélgetés a SolveAir UNI termékről a Panda Rádióban
2020. december 9-én a Solvelectric Technologies Kft. ügyvezető igazgatója Kaszás Anikó és a Szegedi Tudományegyetem kutatója Dr. Dékány Imre professzor úr a szegedi Panda Rádió stúdiójában beszélgetett a Solvelectric Technologies Kft. legújabb termékéről. A beszélgetés során szó esett többek között a SolveAir UNI szülétéséről, a működési elvéről, felhasználásáról, kiemelkedő előnyeiről és arról, hogy mik a tervek a jövőre nézve.
2020. 10. 15.
SolveAir Uni Gyakori Kérdések
A SolveAir Uni levegő fertőtlenítő berendezés olyan másodgenerációs fotokalazitátor kompozit bevonattal ellátott fotoreaktoros eszköz, amely látható fény hullámhosszán történő LED megvilágítással és a bevonattal kölcsönhatásba lépve erős fotooxidációs aktivitást mutat és ennek következményeként fejti ki antibakteriális hatását.
2020. 09. 18.
SolveAir levegő-fertőtlenítő berendezés születése
Több cikkünkben megemlítettük már, hogy a növénynevelő LED eszközök kutatásai során teljesen beszippantott bennünket a LED, a különböző fény spektrumok és hullámhosszok világa. Nem sokkal ezután jött a COVID-19 vírushelyzet és home office-ba kerülés sok munkatársunknak és partnereinknek egyaránt.